Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

TIETOSUOJASELOSTE JÄSENREKISTERISTÄ


1. Rekisterinpitäjä
Ambrosius Gerlanderin jälkeläiset ry
Nokikanantie 6
82500 Kitee
hallituksen puheenjohtaja: Eija Leinonen, sähköposti eija.leinonen (a) pp.inet.fi, puh: 0400 340480. Huom! sähköpostiosoitteen @ merkki on korvattu (a):lla.

2. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset sekä käsittelyn oikeusperuste
Yhdistyslain mukainen sukuseuran jäsenrekisteri, johon tiedot jokainen on antanut henkilökohtaisesti allekirjoitetulla joko sähköisellä liittymiskaavakkeella tai muutoin rekisterinpitäjälle toimitetulla kaavakkeella. Henkilötietojen antaminen on jäsenhakemukseen perustuva vapaaehtoinen vaatimus
Henkilötietoja käytetään sukuseuran vuotuisen jäsen- ym. maksujen keräämiseen sekä jäsentiedotteiden postitukseen.

3. Henkilötietoryhmät
Jäsenen suku- ja etunimet, omaa sukua, syntymäaika, syntymäpaikka, osoite, puhelinnumero, sähköposti osoite, sukuhaara / tai suvun jäsen jonka puoliso on. Lisäksi tieto onko jäsen ikäjäsen, ainaisjäsen, kunniajäsen sekä jäsenmaksusuoritukset. Henkilötunnuksia ei kerätä.

4. Henkilötietojen siirto
Henkilötietoja ei siirretä.

5. Henkilötietojen säilyttämisaika
Tiedot säilytetään sukuseuran jäsenyyden keston ajan.

6. Rekisteröidyn oikeudet

• Jäsenellä itsellään on oikeus saada selvitys rekisterissä olevasta häntä koskevasta tietosisällöstä, ottamalla yhteyttä sukuseuraan.
• Henkilöllä on oikeus vaatia epätarkan ja virheellisen henkilötiedon oikaisua ja tietojen täydentämistä.
• Henkilön erotessa jäsenyydestä henkilötiedot poistetaan rekisteristä.
• Jäsen voi vaatia henkilötietojensa poistamista, jolloin rekisteröity samalla eroaa yhdistyksen jäsenyydestä.
• Peruuttaa suostumuksensa ja vastustaa henkilötietojensa käsittelyä siltä osin kuin henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröidyn suostumukseen.
• Henkilöllä on oikeus tehdä valitus henkilötietojensa käsittelystä Tietosuojavaltuutetulle.


7. Tietojen suojaus
Käsiteltävät tiedot on tallennettu sukuseuran Netti Jäseri ohjelmaan, joka on rajattu käyttöoikeuksin sukuseuran hallituksen nimeämille rekisterinhoitajille.
Ilmoittautumislomakkeet, jotka sisältävät rekisteriin sisällytettävät tiedot, ovat rekisterinhoitajan hallussa muiden henkilöiden saavuttamattomissa.


8. Yhteydenotot
Rekisteröidyn oikeuksien käyttämistä koskevat pyynnöt, kysymykset tästä tietosuojaselosteesta ja muut yhteydenotot tulee tehdä sukuseuran kotisivujen palautelomaketta käyttäen. Rekisteröity voi myös ottaa yhteyttä kirjallisesti yllä olevalla osoitteella sukuseuran hallitukseen.

 

Tietosuojaseloste on päivitetty 11.6.2018